31 Januari 2012

blog updates

hai hai hai ^_^ facebokk sekarang ni bosann . err :/ now , i nak try luangkan masa bersama dengan you blogg :* hakhak , blogg la tempat ite story semua masalah itee . tapi , masalah keluarga memang ite ttak boleh nak ceritaa :'/ i just update time i boring jaa :) hikhik , so now i nak tetiap hari update blog . hihi , biar hilang boring tu and and and merapatkan sillaturahim antara kita blog :D hahaha , okay lah . i nak tidur :* babai handsome and pretty <3

terima kasih kerana sudi baca blog faten :)

7 ulasan:

  1. yup fb skg mmg bosam.jom2 berblog.

    BalasPadam
  2. btol2..tp kekadang xde idea jgak nak story kat blog..heee:)...salam perkenalan

    BalasPadam
  3. follow cni..=) jemput singgah tuan belog

    BalasPadam
  4. singgah dari blog lyssa. follow awak! :)

    BalasPadam
  5. singgah sini..
    http://dazzilurzzi.blogspot.com

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...