30 Januari 2012

single again :'/

hurmm , macam mana bear ni rasa . macam tu lah faten rasa . bear ni sedih :'( sebab dia baru lepas break up dengan boyf dia :/ dia break dengan boyf dia sebab boy tu yang mintak break . atas sebab ........ hurm , sorry la . bear tak kasi bagi tau korang laa . sorry eh :') hurmm , bear ni kata . dia tak sanggup nak letak single kat FB dia . haa , dia pun ada FB jugak tau :p hihi , kesian kat dia . dia dah takda sapa lagi dahh . dia sunyi sepi sangat :/ dia dah down gilaa . tapi nak buat cemana . boyf dia yang buat keputusan cenggitu :( haihh , ya allah kenapa semua ni jadi kat diaa ? T.T huh ! saba ye baby girl , faten kan ada ni :') ite temankan awak kay :* dah dah , ta mao sedih lagi kay . ingat tu ! kumbang bukan seekor walaupun pasangan awak dengan bear jugak :p hikhik . babai :* 

terima kasih kerana sudi baca blog faten :)

2 ulasan:

  1. alolo... tomeinyer teddy
    eeiyss dah folo~

    BalasPadam
  2. merahnyer blog ni..huhuhu suke2 ^_^
    anyway follow blog ni :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...