07 Mei 2012

wedding at PERAK :)

semalam kann , faten , mak faten , abang faten , kakak ngan abang ipar faten pergi kenduri kahwin dekat PERAK ohh . haehhh -,- dah la jauh . terpaksa la gerak awal dari KL , dalam pukul8 cemtu kitorang gerak . tapiiiiii , sebelum faten gerak faten . kitorang tunggu akak sampai rumah dulu sebab abang ipar faten yang drive . and time bosan tuggun dorang tu , faten ada snap gambarr :D bhahaha , tak comel pongg -,- jangan ketawa tauu ! :3 tadaaaa ~

 hihi , tak comell macam korangg . hurmmm , bila dorang dah sampai tu . faten ngan mak bosan gila dok dalam kereta -,- dah la jauhh ! haehhhh , lama tu . faten amek gambar faten ngan mak faten . mak faten omeyy tau . jangan jelly :P
hihi , faten sayang diaa :) dia best friend faten :P hihi :) okay , bila dah sampai tuu . dah la panas gilaaa :( makeup pun cair dah haa :D mengongg ! :D gambar pengantin mana ? hurmmmmm , takdee :D faten malas nak bangun snap gambar dorang :D haha , malas gila time tu . dah la dengan panasnyaaa , huh -,- rasa nak balik je time tu >.< okayy ! kitorang dah balik , dalam kereta faten terus bukak tudung . haehh , tak larat dah time tu . dah la pakai shawl pashmina . tebal pulak tu haaa :D hahaha , gilaa ohh faten ni :D thenn , ni diaaa :D one moree ! 
muka mak faten pun tak bermaya dahh :D bahhahaah :D apa-2 pun , memang enjoyy mandi peluhh . jum la try :D






terima kasih kerana sudi baca blog faten :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...